Råd til at leve som du vil.
Hele livet.

Book en snak

Glæd dig til at blive gammel.

Din pensionsopsparing er vigtig. Den dag du stopper med at arbejde, er den dag du starter med at leve på fuld tid. Og det skal du have råd til. Det kan en pensionsopsparing give dig. For skal du blive ved med at leve, som du har gjort hele dit liv, rækker folkepension ikke. Men kommer du i gang i god tid, kan du læne dig tilbage, og lade renters rente arbejde for dig og sikre, at du har råd til at leve hele livet.Ved at stille en pensionsopsparing til rådighed for dine medarbejdere, kan du derfor tilbyde dem økonomisk tryghed, til at leve det liv de ønsker, den dag de går på pension. Du kan sikre, at alle dine medarbejdere har råd til at leve hele livet, og sikre at de kan glæde sig til at blive gamle.

Investér som du vil.

Okay. Det du skal til at læse nu, synes 9 ud af 10 er ret tørt, men det er også ret vigtigt. Så gør dig selv en tjeneste og hæng på lidt endnu. Vi lover at gøre det kort og tale i et sprog, du forstår.

Hos Grandhood har vi tre investeringsprodukter, du kan vælge imellem. De hedder Index, Aftryk og Aktiv. De har deres ligheder, men også nogle væsentlige forskelle. En af deres ligheder er, at de alle er ansvarligt investeret. Det betyder, at du ikke investerer i virksomheder, der producerer ulovlige våben, laver skatteunddragelse eller udvinder kul og oliesand. Deres forskelligheder ridser vi kort op nedenfor. Har du efterfølgende brug for at læse mere, kan du selvfølgelig også det.

Tre forskellige produkter.
Samme ansvarlige profil.

Aktiv

Traditionel investering

Aktiv er et investeringsprodukt, der bliver aktivt forvaltet, og dermed bygger det på den traditionelle måde at investere pensionsopsparinger på. At investeringerne er aktivt forvaltet betyder, at der hele tiden bliver holdt øje med markedet, så skulle der opstå nye muligheder, som kan give et højere afkast, vil din pensionsopsparing hurtigt kunne blive investeret heri.

Læs mere

Aftryk

Det bæredygtige valg

Aftryk, er for dig, der gerne vil investere under størst mulig hensyntagen til miljø og samfund. Her er alle investeringerne ESG-screenet, og det betyder, at vi fravælger investering i fossile brændsler, tobak, alkohol, våben, spil og pornografi. Det betyder også, at du opnår en markant CO2 reduktion sammenlignet med andre investeringsprodukter.

Læs mere

Index

Lave omkostninger

Index er et investeringsprodukt med fokus på at holde omkostningerne nede og samtidig sikrer dig så højt et afkast som muligt. Vælger du Index, bliver din pensionsopsparing investeret i indeks. Et indeks er kort sagt en måde at gruppere aktier eller obligationer på. Investeringer i indeks sikrer en god risikospredning, der mindsker chancen for store udsving. Der bliver investeret i fem aktieindeks og fem indeks for obligationer.

Læs mere

“Kvinders pensionsformue er mindre end mænds. Det gap vil vi gøre vores for at lukke.”

Mie Ejdrup

Co-Founder & CCO

Finematter logo I hvid i .webp format Finematter er kunde hos Grandhood
Læs historie  →

Investér med
ro i maven.

Så langt, så godt. Når du ved, hvordan din pensionsopsparing skal investeres, skal du vælge investeringsprofil. Den angiver balancen mellem afkast og risiko.

Det betyder, at du skal vælge, hvor risikobetonet investeringerne må være. Den risiko, du vælger, har samtidig indflydelse på, hvilket afkast du kan forvente. Og bare rolig, vi skal nok give dig en personlig anbefaling om, hvad du skal vælge. Det gør vi på baggrund af en række spørgsmål, vi stiller dig, når du tilmelder dig. Men uanset hvilken investeringsprofil du vælger, er din pensionsopsparing selvfølgelig ansvarligt investeret.

Det er vigtigt at påpege, at uanset hvilken investeringsprofil du vælger, bliver den automatisk nedjusteret, så din pensionsopsparing vil være mere sikkert investeret, når du nærmer dig din pensionsalder. På den måde vil du ikke opleve store udsving umiddelbart før din pension. Så kan du have ro i maven, og sove godt om natten.

Investér efter temperament.

Lavere

Det sikre valg

Vælger du Lavere, vil din pensionsopsparing være investeret mere sikkert, men du vil samtidig også have et lavere forventet afkast. Dog kan man ikke sætte pris på, hvad det koster at sove godt om natten, så får du ondt i maven bare ved tanken om risiko, er Lavere måske investeringsprofilen for dig.

Risikospredning

45% aktier / 55% obligationer

Mellem

Solide afkast og moderate udsving

Vælger du Mellem, vælger du en investeringsprofil med et nøje afstemt forhold mellem et godt forventet afkast og en afvejet risiko. Det betyder, du vil have en god blanding mellem mere sikre investeringer, der giver et lavere forventet afkast og andre mere risikobetonede investeringer, der omvendt giver et højere forventet afkast.

Risikospredning

70% aktier / 30% obligationer

Højere

Det største forventede afkast

Vælger du Højere, vil du have det størst forventede afkast, men også den største risiko. Det betyder selvfølgelig ikke, at din pensionsopsparing er investeret i Bitcoins. Din pension er stadig ansvarligt investeret med god risikospredning. Men du vil kunne opleve større udsving - både op og ned.

Risikospredning

100% aktier

På den lange bane
betaler det sig.

Markedet går op og ned. Det har det altid gjort, og det vil det nok også blive ved med i fremtiden. Men det er altid gået mere op, end det er gået ned. Og det på trods af flere økonomiske kriser. Men det kræver, at man investerer langsigtet og er med på den lange bane.

Derfor er en pensionsopsparing en god idé. Og det er en endnu bedre idé at komme i gang i god tid. Gør du det, er du nemlig med på den lange bane. På den måde kan du lade markedet arbejde for dig og drage fordel af markedets langsigtede vækst. Så kan du få råd til at leve hele livet.

Tilmeld din virksomhed nu
Grandhood_Pensionsopsparing_Økonomisk_Krise_Fremtid

*Investeringen af din pension følger markedets udvikling, og derfor kan det gå op og ned, men typisk vil det i det lange løb gå op.

*Historiske afkast er ikke en garanti for fremtidige afkast

+100 års erfaring i ryggen

Vi har bygget morgendagens pensionsløsning med Velliv i ryggen. Velliv er Danmarks tredjestørste pensionsselskab og 100% kundeejet.


Når du har pension hos Grandhood, har du pension hos Velliv.

Pensionselskabet Vellivs logo i grå i .svg format