Vi ved, du er digital.
Det er vi også.

Hos Grandhood har vi skabt en pensionsløsning til måden, du driver virksomhed på i dag. For bare fordi du først skal bruge din pension den dag, du bliver gammel, behøver oplevelsen af pension ikke være gammeldags.

Det betyder, at alt er 100% digitalt, så du slipper for lange dyre møder og spildtid med en pensionsrådgiver ude i byen. I stedet får du og dine medarbejdere rådgivning direkte i vores app, så I kan oprette pension, hvor I vil, når I vil.

Nedenfor giver vi dig en guidet tour i vores app.

Se vores pensionsordninger →

“Det var forfriskende med en pensionsudbyder, der tog brugeroplevelsen alvorligt, og som prioriterede vigtigheden af et strømlinet visuelt udtryk"

Rasmus Mathias Holm

Creative Director

TwentyTen logo I hvid i .webp format TwentyTen er kunde hos Grandhood
Læs historie  →

Når pension godt må være nemt.

Vi har taget de spørgsmål, du normalt ville blive stillet af en pensionsrådgiver, og lagt dem ind i vores app. Dine svar på disse spørgsmål danner grundlag for den personlige anbefaling, vi giver dig for din opsparing og dine forsikringer - nøjagtigt som sad du ansigt til ansigt med en pensionsrådgiver. Bare nemmere.

At vores produkt er digitalt, betyder, at du og dine medarbejdere altid har jeres pensionsoverblik lige ved hånden. I vores app kan I altid se jeres aktuelle opsparing, jeres afkast, hvordan jeres forsikringer dækker og få hjælp med det samme, hvis I har behov. Og så kan I få samlet jeres gamle pensioner med kun et enkelt klik i vores app.

Hos Grandhood har vi tre investeringsprodukter og investeringsprofiler, du kan vælge mellem, så du kan investerer, præcis som du vil. Baseret på dine svar i rådgivningsprocessen, giver vi dig en personlig anbefaling om investeringsprofil og opsparingsvalg.

Se mere om opsparing →

Pension er både opsparing og forsikring. Opsparing er til i morgen. Forsikring er til i dag. Og gennem en firmapensionsordning kan du som virksomhedsejer tilbyde forsikringer til dine ansatte billigere end noget andet sted. Så har du og dine medarbejdere tryghed både i dag og i morgen.

Se vores forsikringer →

"Hvis ikke arbejdsforholdene er i orden, får jeg svingdørspersonale."

Erik Frandsen

Kaptajn & Ejer

Færgecafeen logo I hvid i .webp format Færgecafeen er kunde hos Grandhood
Læs historie  →

Pension i en app. Mindre kedeligt end du tror.

Vi er klar over, at en pensionsapp ikke lyder som det mest spændende i verden. Det er det måske heller ikke. Men din pension er vigtig. Det er det, du skal leve af, når du stopper med at arbejde. Derfor er det vigtigt at have styr på sin pension. Og det behøver ikke være hverken svært eller kedeligt. For vi har samlet din pension i vores app, så du altid har dit overblik lige ved hånden og givet den et lækkert design, så du rent faktisk har lyst til at have styr på din pension.

Appen giver dig digital rådgivning om din pension, nøjagtig den samme som sad du ansigt til ansigt med en pensionsrådgiver. Den giver dig det bare, uanset hvor du er, og uanset hvornår du har tid. Så kan du sætte din pension op, når det passer dig.

Når appen tager dig gennem rådgivningen, kan du selv vælge din investeringsløsning, investeringsprofil, og skrue op og ned for dækningerne på dine forsikringer. Så kan du få lige den løsning, der passer dig.

Når din pension er sat op, giver appen dig altid overblik over din aktuelle opsparing, dit afkast og hvordan dine forsikringer dækker. Og så kan du få hjælp med det samme direkte i appen, hvis du har behov.Så måske det der pensionsapp alligevel ikke er så kedeligt, som det lyder.

Firmapension på fem minutter.

1.

Tilmeld din virksomhed

Først tilmelder du din virksomhed med virksomhedens MitID.

2.

Tilmeld medarbejdere

Så tilføjer du dine medarbejdere. De henter vores app og klarer selv resten.

3.

Vend tilbage til arbejdet

Det var faktisk det. Jeres pensionsordning er klar.

Tilmeld virksomhed

+100 års erfaring i ryggen

Vi har bygget morgendagens pensionsløsning med Velliv i ryggen. Velliv er Danmarks tredjestørste pensionsselskab og 100% kundeejet.


Når du har pension hos Grandhood, har du pension hos Velliv.

Pensionselskabet Vellivs logo i grå i .svg format