Forsikringer til det
liv du lever.

Book en snak

Opsparing er til i morgen.
Forsikringer er til i dag.

Din pension er både opsparing og forsikringer. Det er både det, der giver dig råd til at leve hele livet, og det der lader dig leve uden bekymringer.

Hos Grandhood tilbyder vi syv forskellige forsikringer. Fælles for dem alle er, at de sikrer dit og dine medarbejderes liv, ve og vel, giver tryghed i hverdagen og økonomisk stabilitet, hvis uheldet er ude. Så kan I, blive ved med at leve det liv I lever.

Vi udbyder også en række erhvervsspecifikke forsikringer, fx overenskomstbestemte forsikringer. Er du i tvivl, om vi har netop den forsikring, du skal bruge så hiv fat i os, så hjælper vi dig.

Prisen på vores forsikringer afhænger blandt andet af, hvad du arbejder med og hvor store dækninger den enkelte medarbejder ønsker. Derfor kan vi ikke give dig en pris her, men ønsker du eller dine medarbejdere at få en pris, skal I blot kontakte os, så kan vi nemt beregne jeres pris.

Sundhed

Med en sundhedsforsikring får I ekstra sikkerhed i hverdagen. Med den får du og dine medarbejdere hurtigt hjælp, hvis I skulle blive ramt af sygdom eller ulykke. Sundhedsforsikringen hjælper jer med at komme hurtigt i behandling og få betalt jeres udgifter til bl.a. forundersøgelser, operationer og genoptræning.

Læs mere

Nedsat erhvervsevne

Dækning ved nedsat erhvervsevne hjælper dig, hvis du bliver alvorligt syg eller kommer ud for en ulykke, som betyder, at du mister din indtægt. Forsikringen giver dig en fast månedlig indtægt. Dækningen justeres automatisk ved lønstigninger, sådan at din samlede udbetaling fra forsikringen samt evt. offentlige ydelser tilsammen har et passende niveau.

Læs mere

Livsforsikring

Med en forsikring ved død får din familie en sum udbetalt, hvis du dør, inden du går på pension. På den måde sikrer du, din familie har økonomisk stabilitet ved for tidligt dødsfald og ikke behøver bekymre sig om økonomien i en svær tid.

Læs mere

Fritagelse for indbetaling

Fritagelse for indbetaling giver dig tryghed for, at der bliver indbetalt til din pension, hvis du ikke kan arbejde pga. sygdom eller en ulykke, og dermed mister din indtægt. Vi klarer indbetalingerne, og du kan i stedet koncentrere dig om at få hverdagen til at glide.

Læs mere

Visse kritiske sygdomme

Hvis du bliver alvorligt syg, kan fundamentet for dit og din families blive liv rystet. Med en dækning ved visse kritiske sygdomme kan du få et skattefrit beløb, som du kan bruge, præcis som du vil. Eksempelvis til at betale ekstra udgifter i forbindelse med sygdommen eller til at forsøde dit og familiens liv i en svær tid.

Læs mere

Børn

Visse kritiske sygdomme børn

Kun tilgængelig gennem All Inclusive

Visse Kritiske Sygdomme Børn fungerer på samme måde som forsikringen Visse kristiske sygdomme, den dækker blot dine børn. Skulle en af dine børn blive alvorligt syg, vil din familie derfor ligeledes få et skattefrit beløb, I kan bruge, præcis som I vil i en svær tid.

Børnerente

Kun tilgængelig gennem All Inclusive

Med en børnerente sikrer du dine børn økonomisk, hvis du skulle gå bort for tidligt. Dine børn vil få en månedlig udbetaling svarende til en procentdel af din løn, indtil den dag de fylder 24 år.

Tryghed til det liv du lever.

Tryghed, så du kan leve livet i dag, uden at tænke over morgendagens bekymringer.

Mange tror, at pension kun er opsparing - helt forståeligt, for det er pension også. Men det er mere end det. Din pension er faktisk også forsikringer, der sikrer dit liv, ve og vel.

Forsikringer er det ingen ønsker at få brug for. Men det alle har brug for, hvis uheldet er ude. Det der giver dig tryghed, så du kan leve livet i dag, uden at tænke over morgendagens bekymringer.

Læs om pensionopsparing →

"Jeg synes, det er fantastisk, at vi som virksomhed kan gå sammen og tilbyde medarbejderne en lang række forsikringer, som ville være dyre og besværlige at få adgang til som enkeltperson"

Frederik Smedegaard Dannevang

CEO & Founder

Læs historie  →

Gennem en firmapensionsordning kan din virksomhed tilbyde den tryghed til
medarbejderne billigere end noget
andet sted.

Vi ved, det kan være træls at tale om forsikringer, der dækker sygdom og død. Men det er vigtigt at tale om. For de giver dig og dine medarbejdere økonomisk tryghed, hvis uheldet er ude. For både jer selv og jeres nærmeste.  

Gennem en firmapensionsordning kan din virksomhed tilbyde den tryghed til medarbejderne billigere end noget andet sted. I får adgang til sundheds- og ulykkesforsikringer, der giver mulighed for hurtig behandling. På den måde kan du give dine medarbejdere de bedste forudsætninger for at overvinde eventuel pludselig sygdom eller skade, så de hurtigere kan vende tilbage til arbejde. Så har både du og dine medarbejdere tryghed til at leve, som I vil.

Book en snak

+100 års erfaring i ryggen

Vi har bygget morgendagens pensionsløsning med Velliv i ryggen. Velliv er Danmarks tredjestørste pensionsselskab og 100% kundeejet.


Når du har pension hos Grandhood, har du pension hos Velliv.

Pensionselskabet Vellivs logo i grå i .svg format