Forsikringer til det liv du lever.

Book en snak

Opsparing er til i morgen.
Forsikringer er til i dag.

Din pension er både opsparing og forsikringer. Det er både det, der giver dig råd til at leve hele livet, og det der lader dig leve uden bekymringer.
 
Mange tror, at pension kun er opsparing - helt forståeligt, for det er pension også. Men det er mere end det. Din pension er faktisk også forsikringer, der sikrer dit liv, ve og vel.
 
Forsikringer er det ingen ønsker at få brug for. Men det alle har brug for, hvis uheldet er ude. Det der giver dig tryghed, så du kan leve livet i dag, uden at tænke over morgendagens bekymringer.
 
Vi ved, det kan være træls at tale om forsikringer, der dækker sygdom og død. Men det er vigtigt at tale om. For de giver dig og dine medarbejdere økonomisk tryghed, hvis uheldet er ude. For både jer selv og jeres nærmeste.
  
Gennem en firmapensionsordning kan din virksomhed tilbyde den tryghed til dine medarbejdere billigere end noget andet sted. I får adgang til sundheds- og ulykkesforsikringer, der giver mulighed for hurtig behandling. På den måde kan du give dine medarbejdere de bedste forudsætninger for at overvinde eventuel pludselig sygdom, så de hurtigere kan vende tilbage til arbejde. Så har både du og dine medarbejdere tryghed at leve som I vil.

+100 års erfaring i ryggen

Vi har bygget morgendagens pensionsløsning med Velliv i ryggen. Velliv er Danmarks tredjestørste pensionsselskab og 100% kundeejet.


Når du har pension hos Grandhood, har du pension hos Velliv.