“Det er vigtigt for vores medarbejdere, at de kan sikre sig rent økonomisk, men i lige så høj grad - hvis ikke højere - den mentale og fysiske tryghed i, at de har mulighed for at komme til lægen eller få en kompensation, hvis uheldet er ude.”

Sandra Rasmussen

Office Manager / People & Culture

Åben logo i PNG format Åben er kunde hos Grandhood

Hvad er en sundhedsforsikring?

Med en sundhedsforsikring får I ekstra sikkerhed i hverdagen. Med en sundhedsforsikring får du og dine medarbejdere hurtigt hjælp, hvis i skulle blive ramt af sygdom eller ulykke. Sundhedsforsikringen hjælper jer med at komme hurtigt i behandling og få udbetalt jeres udgifter til bl.a. forundersøgelser, operationer og genoptræning.

Hvad dækker en sundhedsforsikring?

En sundhedsforsikring dækker dig og dine medarbejder, hvis i skulle komme ud for en skade på arbejdet eller i fritiden. Forsikringen dækker udgifter til lægeundersøgelser, speciallægebesøg, medicin, rehabilitering, fysioterapi og psykologhjælp.

Brækker en medarbejdere eksempelvis benet til fodbold, kan de med en sundhedsforsikring få udbetalt udgifter til behandling og genoptræning, og derved komme hurtigere gennem deres sygdomsforløb.

Hos Grandhood tilbyder vi sundhedsforsikring gennem Tryg. Fordelen ved at have sundhedsforsikringen hos Tryg er bl.a., at du og dine medarbejdere kan komme til fysioterapeut eller kiropraktor, I kan blive behandlet på et privathospital og så kan I få psykologhjælp ved stress og depression eller personlig krise.

Læs mere om vores forsikringer →

Hvad koster en sundhedsforsikring?

Prisen på en sundhedsforsikring beregnes ud fra forskellige faktorer. Det er fx:

  • Din alder

  • Din virksomheds branchekode

  • Din virksomheds postnummer

Hvis du har ydereligere spørgsmål til sundhedsforsikring hos Grandhood kan du altid kontakte os på hello@grandhood.dk eller booke et digitalt turbomøde med os og bliv klogere på vores priser.

Book en snak

Læs og tag stilling i ro og mag

Hent vores brochure og læs videre om firmapension i ro og mag. Når du trykker næste får du tilsendt vores brochure til din arbejdsmail.

Grandhood_Grøn_Investering_Brochure