Grandhood er firmapension.
Men ikke som du kender det.

Messy Wekend

Glad kunde hos Grandhood

Hvorfor Grandhood?

Fordi det godt må være fedt at være pensionskunde. Bare fordi du først skal bruge din pension, den dag du bliver gammel, behøver oplevelsen af pension ikke være gammeldags.

Hos Grandhood laver vi firmapension til den nye generation. Digital pension uden røvlange møder, men med rådgivning i vores app, så du kan oprette pension, når du har tid. En pensionsløsning uden så meget bøvl, men med fleksibilitet så den kan tilpasses måden, du driver virksomhed på. Og uden støvet pensionslingo, vi taler kun pension i et sprog, du forstår. For vi tager dig seriøst og hjælper dig, når du har brug for det. En pensionsoplevelse skabt på dine betingelser.


Team Grandhood

Med nye standarder sender vi den gamle pensionsbranche... på pension.

Indtil Grandhood blev stiftet i 2017, havde pensionsbranchen i årevis stået stille og samlet støv. Branchen havde ikke ulejliget sig med at udvikle sig, følge med tiden og skabe en fed pensionsoplevelse. Samtidig er mange danskere blevet afvist hos de traditionelle pensionsudbydere, fordi de er ansat i en mindre virksomhed. Det har medvirket til, at ca. 400.000 danskere i dag står uden en pensionsopsparing, og at mindre virksomheder ikke kan tilbyde deres ansatte den sikkerhed, der ligger i pension samt sundheds- og ulykkesforsikringer.

Det arbejder vi hver dag for at ændre. Vi mener, alle skal have mulighed for at få pension. Uanset størrelsen af den virksomhed du er ansat i. Det skal ikke være en last at udleve drømmen om at starte egen virksomhed. For pension er vigtigt. Det er det, du skal leve af, den dag du bliver gammel. Og skal du blive ved med at leve, som du har gjort hele dit liv, rækker folkepension ikke.
 
Men bare fordi du først skal bruge din pension, den dag du bliver gammel, behøver oplevelsen af pension ikke være gammeldags. Og det er uanset, om du er ansat i en stor eller lille virksomhed. Vi vil skabe en fed pensionsoplevelse for alle, som passer til måden vi lever og arbejder på i dag. Ved at gøre det, vil flere danskere måske begynde at interessere sig for deres pension. Derfor har vi skabt Danmarks første digitale pensionsløsning, der med udgangspunkt i dig og dine behov, sætter nye standarder for oplevelsen af, hvad pension kan og skal være. 

Og vi vil blive ved med at forbedre pensionsoplevelsen. Blive ved med at udvikle vores pensionsløsning, så den altid passer til den måde, du driver virksomhed på. Blive ved med at arbejde for, at alle danskere får pension. For vi mener, at alle fortjener at glæde sig til at blive gamle.

Læs mere om vores produkter →