Livsforsikring

Med en livsforsikring får din familie en sum udbetalt, hvis du dør, inden du går på pension. På den måde sikrer du, at de ikke behøver bekymre sig om økonomien i en svær tid.
En livsforsikring er derfor en god idé til dig, som gerne vil sikre dine nærmeste økonomisk tryghed, skulle uheldet være ude.

Du kan tjekke om du allerede er dækket af en livsforsikring hos PensionsInfo.

Læs mere om forsikringer →

Hvad dækker en livsforsikring?

En livsforsikring dækker helt enkelt over død. Der er flere muligheder for udbetaling af en livsforsikring, som du selv kan vælge.

Vil du fx gerne have at alle pengene skal udbetales på én gang, og kun til din partner, og ikke børnene? Eller vil du hellere udbetale pengene over længere tid i forskellige rater, til både børn og partner?

Den fleksibilitet får du naturligvis hos Grandhood, når du tegner livsforsikring hos os gennem vores pensionsordning.

Der er valgfrihed, om du ønsker at tegne forsikringen gennem pensionsordningen. Dog vil du kun kunne få adgang til forsikringerne gennem pensionsordningen. Og det vælger mange af vores kunder også netop at gøre, da forsikringerne tilbydes til fordelagtige priser.

Se vores produkter →

Hvad er prisen på en livsforsikring?

Gennem Grandhood og Velliv får du adgang til attraktive priser på forsikringer, og herunder også livsforsikringer.

Der er forskellige prisklasser afhængigt af, hvilket arbejde du beskæftiger dig med, og hvor meget du vil forsikres for.

Pris samt forsikret beløb ved livsforsikring for: Ledelse og Tilsyn, Kontor og Funktionærer, Salg og Service*

Pris samt forsikret beløb ved livsforsikring for: Håndværkspræget/Faglært arbejde, Operatør, Montering og Transport, Ufaglært arbejde, Militært arbejde*

*For virksomheder med branchekode 88 (institutionsophold) gælder særlige vilkår.

Priserne i begge skemaer er opgjort efter skat. Vi opgør opdaterede priser hvert år ved udgangen af året. Ovenstående priser er således fra december 2020.

Helbredserklæring før aftale om livsforsikring

Før der bliver indgået en aftale om livsforsikring, skal du aflevere en personlig helbredserklæring, der går mellem 1-10 år tilbage (dette afhænger af dækningen), som Grandhood og Velliv kan godkende.

Hvor meget får man i udbetaling ved en livsforsikring?

Det afhænger af størrelsen på det beløb, du gerne vil have din familie får udbetalt ved din død. Ud fra det betaler du et beløb hver måned for at have forsikringen. Generelt kan man sige, at du får en dækningsmulighed på 0-800% af din årsløn.

Se evt. skemaerne i forrige afsnit for en komplet oversigt over de forskellige trin for udbetaling og præmiebeløb.

En tab af erhvervsevne-forsikring dækker ikke ved død

Mange tror, at de med en tab af erhvervsevne-forsikring eller ulykkesforsikring også er dækket ved eventuel død.

Det er man ikke. Tab af erhvervsevne-forsikring dækker løntab som følge af uheld og skader. Går du bort, er der reelt set ikke noget løntab at dække over — da du netop ikke vil modtage løn længere.

Derimod vil en livsforsikring gå ind og dække dine nærmeste, så de i den svære tid uden dig kan få den økonomiske hverdag til at hænge sammen.

Hvis du er i tvivl om, hvilke forsikringer du har behov for, eller blot har yderligere spørgsmål til livsforsikringer, kan du altid kontakte os på: + 45 71 74 74 77 eller hello@grandhood.dk.

Mere om Grandhood →

Læs og tag stilling i ro og mag

Hent vores brochure og læs videre om firmapension i ro og mag. Når du trykker næste får du tilsendt vores brochure til din arbejdsmail.

Grandhood_Grøn_Investering_Brochure