Book rådgivning

Hos Grandhood laver vi firmapension til den nye generation. Digital pension uden røvlange møder. Har du 30 minutter fri i kalenderen, så book et digitalt turbomøde med os.

English, anyone?

Do you prefer an advice meeting in english? Don't worry. Book here:

Book advice meeting

Når pension godt må være nemt.

Vi har taget de spørgsmål, du normalt ville blive stillet af en pensionsrådgiver, og lagt dem ind i vores app. Dine svar på disse spørgsmål danner grundlag for den personlige anbefaling, vi giver dig for din opsparing og dine forsikringer - nøjagtigt som sad du ansigt til ansigt med en pensionsrådgiver. Bare nemmere.

At vores produkt er digitalt, betyder, at du og dine medarbejdere altid har jeres pensionsoverblik lige ved hånden. I vores app kan I altid se jeres aktuelle opsparing, jeres afkast, hvordan jeres forsikringer dækker og få hjælp med det samme, hvis I har behov. Og så kan I få samlet jeres gamle pensioner med kun et enkelt klik i vores app.

Hos Grandhood har vi tre investeringsprodukter og investeringsprofiler, du kan vælge mellem, så du kan investerer, præcis som du vil. Baseret på dine svar i rådgivningsprocessen, giver vi dig en personlig anbefaling om investeringsprofil og opsparingsvalg.

Se mere om opsparing →

Pension er både opsparing og forsikring. Opsparing er til i morgen. Forsikring er til i dag. Og gennem en firmapensionsordning kan du som virksomhedsejer tilbyde forsikringer til dine ansatte billigere end noget andet sted. Så har du og dine medarbejdere tryghed både i dag og i morgen.

Se vores forsikringer →