Book rådgivning

Hos Grandhood laver vi firmapension til den nye generation. Digital pension uden røvlange møder. Har du 30 minutter fri i kalenderen, så book et digitalt turbomøde med os.

Når pension godt må være nemt

Vi har taget de spørgsmål, du normalt ville blive stillet af en pensionsrådgiver, og lagt dem ind i vores app. Dine svar på disse spørgsmål danner grundlag for den personlige anbefaling, vi giver dig for din opsparing og dine forsikringer - nøjagtigt som sad du ansigt til ansigt med en pensionsrådgiver. Bare nemmere.

At vores produkt er digitalt, betyder, at du og dine medarbejdere altid har jeres pensionsoverblik lige ved hånden. I vores app kan I altid se jeres aktuelle opsparing, jeres afkast, hvordan jeres forsikringer dækker og få hjælp med det samme, hvis I har behov. Og så kan I få samlet jeres gamle pensioner med kun et enkelt klik i vores app.

Hos Grandhood har vi tre investeringsprodukter og investeringsprofiler, du kan vælge mellem, så du kan investerer, præcis som du vil. Baseret på dine svar i rådgivningsprocessen, giver vi dig en personlig anbefaling om investeringsprofil og opsparingsvalg.

Se mere om opsparing →

Pension er både opsparing og forsikring. Opsparing er til i morgen. Forsikring er til i dag. Og gennem en firmapensionsordning kan du som virksomhedsejer tilbyde forsikringer til dine ansatte billigere end noget andet sted. Så har du og dine medarbejdere tryghed både i dag og i morgen.

Se vores forsikringer →

Pension uden ventetid.

Vi ved, du vil have svar hurtigt. Så det får du.

Telefon

12 sekunder

Fra du ringer, til vi tager telefonen. Med andre ord, hurtigere end den gennemsnitlige teenager.

Chat

5 minutter

Til der tikker et svar ind hos dig i chatten. Måske kan du lige nå at hente en kop kaffe, måske.

Mail

1,5 time

Fra du har skrevet os en mail, til du har svar i indbakken. Og ja, gennemsnittet er udregnet for døgnets 24 timer.