“Det er vigtigt for vores medarbejdere, at de kan sikre sig rent økonomisk, men i lige så høj grad - hvis ikke højere - den mentale og fysiske tryghed i, at de har mulighed for at komme til lægen eller få en kompensation, hvis uheldet er ude.”

Sandra Rasmussen

Office Manager / People & Culture

Åben logo i PNG format Åben er kunde hos Grandhood

Hvad er præmiefritagelse
(fritagelse for indbetaling) ?

Præmiefritagelse er en vigtig og ofte overset del af din pensionsordning, der giver dig tryghed for, at der bliver indbetalt til din pension, hvis du ikke kan arbejde pga. sygdom eller en ulykke, og dermed mister din indtægt. Vi klarer indbetalingerne, og du kan i stedet koncentrere dig om at få hverdagen til at glide. På den måde sikrer du den samme forventede pensionstilværelse, som du havde planlagt inden du blev syg eller skadet.

Præmiefritagelse følger typisk med en tab af erhvervsevne-forsikring eller en livsforsikring.

Læs mere om vores forsikringer →

Hvornår er jeg kvalificeret til præmiefritagelse?

Din helbredstilstand når du tegner din forsikring er afgørende for, hvornår du er kvalificeret til præmiefritagelse.

Hvis din arbejdsevne reduceres til en tredjedel (i nogle tilfælde halvdelen) eller mindre på grund af sygdom eller ulykke, træder præmiefritagelsen i kraft og vi sørger for at indbetale til din pensionsopsparing på dine vegne.

For at kvalificere dig til præmiefritagelse kan der være krav om, at du har et indtægtstab og ikke længere modtager din normale løn.

Læs og tag stilling i ro og mag

Hent vores brochure og læs videre om firmapension i ro og mag. Når du trykker næste får du tilsendt vores brochure til din arbejdsmail.

Grandhood_Grøn_Investering_Brochure