← Tilbage til blog oversigt

En fleksibel og omkostningsvenlig firmapension er fremtiden

Vil jeg skulle dreje nøglen om? Vil jeg skulle fyre mine medarbejdere? Hvordan skaber jeg en tryg arbejdsplads igen? Tryghed og fleksibilitet er vigtigt, især når man arbejder i et lille firma.

En tidligere undersøgelse fra TrygFonden viser, at problemer med privatøkonomien kan true livskvaliteten i så høj grad, at mere end hver femte dansker ligger søvnløs om natten.
En fleksibel firmapension kan lette mange af bekymringerne både for arbejdsgiveren og medarbejderen. Det giver ro i maven at vide, at der er styr på pensionen og samtidig giver det arbejdsgiveren tryghed at vide, at ordningen er fleksibel nok til løbende at kunne tilpasses virksomhedens behov

Trivsel og sundhed

Sammen med økonomi er helbred og sundhed nogle af de ting, som beskæftiger danskernes bekymringer mest. Grandhood har indgået partnerskaber med forskellige udbydere af sundhedsfremmende tilbud, så du og dine medarbejdere kan vælge lige netop det, som giver mest mening for jer. Det betyder, at virksomheden kan drage nytte af lukrative og  fleksible løsninger, så trivsel og sundhed kan komme øverst på agendaen.

Den attraktive arbejdsplads

Det gælder i højere grad om at skabe en arbejdsplads, som folk har lyst til at være en del af. En stærk og engagerende virksomhedskultur kan sammen med gode løn- og pensionspakker danne grundlag for en yderst attraktiv arbejdsplads. Det er nemlig noget, der betyder en hel del for medarbejdere i overvejelserne om valg af nyt job. Dog er der stadig mange virksomheder, som ikke tilbyder deres medarbejdere en pensionsordning, så her er det forholdsvis nemt at skille sig positivt ud og dermed nemmere tiltrække samt fastholde talentfulde medarbejdere.

Grandhood leverer pensionsløsninger til ansatte i små og mellemstore virksomheder, der er så fleksible, at de bliver skræddersyet efter den enkelte medarbejder og virksomheds behov og ressourcer.

Historisk set har firmapension sjældent været synonym med overblik, indsigt, enkelthed,  fleksibilitet og frivillighed. Men med Grandhoods firmapension får man en 100% digital løsning, som sparer tid og er fleksibel for både arbejdsgiveren og medarbejderen.

Nytænker pension og forsikringer

Grandhood har kastet firmapension og forsikringspakkeløsninger op i luften og skilt dem ad. Det betyder, at det er muligt kun at vælge, den sammensætning af pension og forsikringer, som giver bedst mening for dig. Ligeledes har Grandhood også gjort samtlige andre parametre justerbare. Der er derfor ikke noget krav til, hvor mange medarbejdere, der skal tilmeldes ordningen. Der er heller ikke krav til, hvor stort pensionsbidraget skal være for hverken arbejdsgiveren eller medarbejderen.

Lave omkostninger

Kernen i en god pensionsopsparing er at minimere investeringsomkostningerne, som i løbet af et langt liv kan gøre en stor forskel. Hvis du fx blot betaler 1% lavere omkostninger per år vil du kunne øge din totale opsparing med så meget som 20%! Hos Grandhood er omkostningerne holdt nede, fordi der investeres i investeringsforeninger kaldet Exchange Traded Funds (ETFs giver eksponering med flere tusinde forskellige aktier og obligationer med ganske få handler.)

lave omkostninger

Mange virksomheder står netop nu i en utrolig svær situation, og det samme gør medarbejderne. Derfor er det vigtigere end nogensinde, at virksomheder skaber fleksible og trygge arbejdspladser. Firmapension sikrer dig ikke økonomisk her og nu, men i fremtiden. Selv et ganske lille pensionsbidrag kan få dig overraskende langt, og det nytter noget, selvom du sparer meget små beløb op. Derfor kommer fleksibilitet til at spille en langt større rolle. Det bliver i højere grad essentielt, at virksomheder kan omstille sig hurtigt og være agile og fleksible nok til at kunne skrue både op og ned for arbejdsstyrke og ressourcer på meget kort tid.

Vidste du: Hvis du sparer 100 kr. op hver måned i 35 år, så ender du med en samlet opsparing på 141.745 kr. (forudsat et gennemsnitligt årligt investeringsafkast på 6%). Hvis du forøger den månedlige opsparing til 2.000 kr., bliver resultatet et imponerende beløb på lidt over 2,8 millioner kr. Grandhood er underlagt tilsyn af det danske Finanstilsyn med en fondsmæglerlicens, som gør, at de må forvalte dine medarbejderes pensionsopsparing.

← Tilbage til blog oversigt

“Kvinders pensionsformue er mindre end mænds. Det gap vil vi gøre vores for at lukke.”

Mie Ejdrup

Co-Founder & CCO

Finematter logo I hvid i .webp format Finematter er kunde hos Grandhood
Læs historie  →

Gratis e-bog

Bogen du ville ønske, du havde læst noget før.

Forsiden på Grandhoods e-bog med de syv mest oversete fordele ved firmapension 2023

Firmapension kan være svært, men det behøver det ikke være. Derimod er det faktisk ret fedt. Det har vi skrevet en e-bog om.

Læs den, og bliv klædt på til at vælge firmapension.

Download gratis e-bog
Forsiden på Grandhoods e-bog med de syv mest oversete fordele ved firmapension 2024