Vi har glade kunder

Og det er vi glade for. For så vil de gerne tale med os. Lidt om pension, men mest af alt, hvad de gør for at skabe en god arbejdsplads med trivsel og glade medarbejdere.
På den baggrund har vi lavet en række portrætter af virksomheder fra forskellige brancher, af forskellige størrelse og forskellige tilgange til det at gå på arbejde. Men alle med det tilfælles, at de gerne vil gøre noget for deres medarbejdere, og at de har valgt at have deres pension hos Grandhood.

Christian Cordius, stifter af Banana CPH fotografet i portræt af Banana CPH som Grandhood kunde.

“Vi prøver at skabe nogle vilkår som folk synes er gode, og samtidig giver dem noget sikkerhed. Vi vil gøre det på en måde som harmonerer med vores værdier.”

Christian Cordius

Founder

Læs historie
Thomas Astrup, partner af Refynne Agenncy fotografet i portræt af Refyen Agency som Grandhood kunde.

“Ærlighed og tillid er centrale aspekter, som er med til at udgøre omdrejningspunktet for os”

Thomas Astrup

Partner

Læs historie
Sandra Rasmussen, office manager / head & people hos Åben Bryggeriet fotograferet på Åbens bar i Kødbyen. En portræt af Åben som Grandhood kunde.

“Vi er en meget fleksibel arbejdsplads med et mantra om åbenhed. Det er vigtigt for os, at det går igen i alt, hvad vi gør.”

Sandra Rasmussen

Office Manager / People & Culture

Læs historie

Læs alle vores kundeportrætter

Læs om at forhindre at svingdørspersonale, om at gå op i design og brugeroplevelse af de løsninger, der implementeres i ens virksomhed, om at skabe en arbejdsplads, hvor medarbejderne glæder sig til at til at gå på arbejde og om at ville lukke hullet mellem mænds og kvinders pensionsformuer. Det og meget andet kan du læse om i vores forskellige kundeportrætter, og naturligvis lidt om pension.

Aiad, der er leder hos Grandhood, taler i telefon.

Kan jeg høre mere?

Hvis du gerne vil høre mere om Grandhood, kan du booke et kort uforpligtende digitalt møde, hvor vi tager dig gennem alt det, du behøver at vide.

Med stor sandsynlighed, er det Aiad, vores Customer Succes Manager, der sidder klar på den anden side af skærmen. Han giver svar på dine spørgsmål, og kan hjælpe dig med at finde lige den ordning, der passer dig, din virksomhed og dine medarbejdere.

+100 års erfaring i ryggen

Vi har bygget morgendagens pensionsløsning med Velliv i ryggen. Velliv er Danmarks tredjestørste pensionsselskab og 100% kundeejet.


Når du har pension hos Grandhood, har du pension hos Velliv.

Pensionselskabet Vellivs logo i grå i .svg format