Et godt afkast til en god pris med den rette risiko

Vores mission er at hjælpe ansatte i små og mellemstore virksomheder med at spare op til deres tredje alder ved at stille en pensionsopsparingsløsning til rådighed, som er til at betale.

Grandhoods investering helt kort

  • 100% udgangspunkt i dig

    Vi lærer dig at kende gennem de spørgsmål, du svarer på i tilmeldingsprocessen, så vi kan bygge en risikoprofil, der passer til din livssituation. Jo ældre du bliver, jo lavere risiko får du, så vi passer bedst muligt på din opsparing lige inden du går på pension.
  • Vi passer på dig

    Dine penge bliver investeret ud fra en langsigtet global strategi, hvor der ligges vægt på at opnå en god balance mellem de forskellige aktivklasser, så din opsparing bliver mindre følsom overfor op- og nedture på de finansielle markeder. Desuden er vi reguleret af Finanstilsynet og dermed underlagt samme regler og kontrol som andre lignende finansielle institutioner i Danmark.
  • Vi tager os af alt det komplekse

    Grandhood er bygget for at du ikke selv behøver at sidde og vælge mellem tusindvis af fonde, og vi sørger også for at geninvestere dine dividender og at afbalancere din investering, så du altid er investeret optimalt.

Vi gør det nemt for dig at forstå dine investeringer

Vi ved godt, at ordet pension i bedste fald er kedeligt og i værste fald kan få det til at løbe koldt ned af ryggen på mange. I Grandhood har vi gjort os umage for, at hverken tilmeldingsprocessen som virksomhedsejer eller den daglige brug af appen skal være kedelig.
I appen kan du følge med i, hvordan din opsparing vokser, og sammen er vi i gang med at gentænke, hvad pension er!

Bæredygtige investeringer hos Grandhood

At hjælpe med at få din pensionsopsparing til at vokse er ikke det eneste, vi går op i hos Grandhood. Vi vil også gerne hjælpe dig med at nyde din tredje alder i en verden, der er værd at nyde. Vores produkt er derfor bygget på bæredygtige værdier og ønsket til den verden vi selv gerne vil leve i.

Har du flere spørgsmål?

Vi vil meget gerne forklare mere over telefonen, mailen eller chatten!

Book et møde
Vi er klar til at hjælpe!