Et godt afkast til en god pris med den rette risiko

Vores mission er at hjælpe ansatte i små og mellemstore virksomheder med at spare op til deres tredje alder ved at stille en pensionsopsparingsløsning til rådighed, som er til at betale. Vores in-house investeringsteam sørger for, at du og dine medarbejderes pensionsopsparinger er kendetegnet ved en lav omkostning og et opsparingsprodukt, som er skræddersyet til, hvor du er i dit liv.

Grandhoods investering helt kort

  • 100% udgangspunkt i dig

    Vi lærer dig at kende gennem de spørgsmål, du svarer på i tilmeldingsprocessen, så vi kan bygge en risikoprofil, der passer til din livssituation. Jo ældre du bliver, jo lavere risiko får du, så vi passer bedst muligt på din opsparing lige inden du går på pension.
  • Vi passer på dig

    Vi investerer dine penge ud fra en langsigtet global strategi, hvor vi fokuserer på at opnå en god balance mellem de forskellige aktivklasser, så din opsparing bliver mindre følsom overfor op- og nedture på de finansielle markeder. Desuden er vi reguleret af Finanstilsynet og dermed underlagt samme regler og kontrol som andre lignende finansielle institutioner i Danmark.
  • Vi tager os af alt det komplekse

    Grandhood er bygget for at du ikke selv behøver at sidde og vælge mellem tusindvis af fonde, og vi sørger også for at geninvestere dine dividender og at afbalancere din investering, så du altid er investeret optimalt.

Vi gør det nemt for dig at forstå dine investeringer

Vi ved godt, at ordet pension i bedste fald er kedeligt og i værste fald kan få det til at løbe koldt ned af ryggen på mange. I Grandhood har vi gjort os umage for, at hverken tilmeldingsprocessen som virksomhedsejer eller den daglige brug af appen skal være kedelig.
I appen kan du følge med i, hvordan din opsparing vokser, og sammen er vi i gang med at gentænke, hvad pension er!

Lave omkostninger gør en verden til forskel!

En af de helt store bidrag til en god pensionsopsparing er at minimere investeringsomkostningerne, som i løbet af et langt liv kan gøre en stor forskel. Hvis du fx blot betaler 1% lavere omkostninger per år ville du kunne øge din totale opsparing med så meget som 20%!

For at opnå så lave omkostninger som muligt, benytter vi billige investeringsforeninger kaldet Exchange Traded Funds (ETFs) som giver dig eksponering med flere tusinde forskellige aktier og obligationer med ganske få handler og samtidig sikrer dig en væsentlig spredning.

Bæredygtige investeringer hos Grandhood

At hjælpe med at få din pensionsopsparing til at vokse er ikke det eneste, vi går op i hos Grandhood. Vi vil også gerne hjælpe dig med at nyde din tredje alder i en verden, der er værd at nyde. Derfor er bæredygtighed en integreret del af vores investeringsstrategi, og vi gør alt for at kunne investere bæredygtigt uden at gå på kompromis med hverken afkast eller risiko. Læs mere om vores bæredygtige investeringer lige her.

Har du flere spørgsmål?

Vi vil meget gerne forklare mere over telefonen, mailen eller chatten!

Book et møde
Vi er klar til at hjælpe!