"Hvis vi skal være relevante i fremtiden, er vi nødt til at skabe en tryg arbejdsplads"

“Glade medarbejdere er det, der skaber en sund forretning. Det er dem, der skal føre vores DNA videre og dem, der skaber det rum og den stemning, som vores gæster har lyst til at vende tilbage til.”

For Jonas Skovsted-Overgaard og resten af teamet bag Original Coffee, der i dag ejer 11 kaffebarer rundt om i København, har det været en vigtig prioritet fra start, at arbejdsforholdene er i orden.
Mere om Grandhood  →

Fra onsdagstræning til firmapension

I dag kan baristaerne hos Original Coffee bl.a. deltage i fællestræning om onsdagen. De kan få uddannelse, opkvalificering og fleksible arbejdsrammer. Rengøringsartiklerne er blevet udskiftet med skånsomme, svanemærkede produkter. Senest har alle medarbejdere også fået adgang til pension gennem Grandhood, fordi de tre stiftere ønsker at give deres medarbejdere sikkerhed på den lange bane.

Dette er blot nogle af de initiativer Jonas Skovsted-Overgaard og teamet bag Original Coffee har søsat - alt sammen med henblik på at skabe arbejdsglæde og holde på de dygtige medarbejdere.

Grandhood_Kundehistorie_Original_Coffee

“Vi prøver at skabe nogle kaffebarer, hvor vi tænker ind, at det skal være godt at gå på arbejde. Vi kan ikke bare læne os tilbage og sige, at vi har nogle fede kaffebarer og en god kop kaffe. Vil vi være en relevant arbejdsplads om 5-10 år, så skal vi have glade medarbejdere, for det er dem, der skaber den gode oplevelse.”

7 mest oversete fordele ved firmapension→
om_at_gå_forrest

Om at gå forrest

Restaurationsbranchen har ikke ligefrem været kendt for at gå forrest, når det drejer sig om de gode arbejdsforhold. Det har REGA (Resturatørenes Garantiforening) dog været med til at ændre på. En forening som Original Coffee har været medlem af fra start, og som hjælper dem med at holde fokus på de gode arbejdsforhold.


“REGA hjælper os med at have orden i penalhuset. Vi er ikke fuldendte endnu ift. at skabe de allerbedste forhold for vores medarbejdere, men REGA holder os på stikkerne. Det er bl.a. på baggrund af indvirkningsanalyser foretaget af REGA, at vi har indført bæredygtige tiltag som en genanvendelig take away kop og svanemærkede rengøringsartikler. Og at vores medarbejdere har fået mere sikkerhed gennem tilbuddet om pension.”

Book en snak