"Grandhood har gjort det nemt at være pensionskunde"

“Hos Nord formidler vi investeringsløsninger, herunder pension, og kender derfor til vigtigheden af at have en pensionsopsparing. Derfor var det vigtigt for os, også at give den mulighed til vores medarbejdere.”

“Da vi skulle vælge pensionsudbyder, var Grandhood et naturligt valg, fordi de, ligesom os, har udviklet en digital selvbetjeningsplatform. Vi kender jo alle til fordelene ved en digital platform fra os selv. Så at kunne kombinere det at give vores medarbejdere pension med en simpel og nem digital løsning, var for os helt ideelt,” fortæller Anders Hartmann, Founder og CEO hos Nord.investments A/S, der udbyder digital og datadrevet investering, som gør det billigt og nemt at investere.
Mere om Grandhood  →

Digital first betyder færre omkostninger

Nord.Investments er en af nordens hurtigst voksende FinTech virksomheder, og blev i maj sidste år børsnoteret på Nasdaq First North. Nord.Investments blev ligesom Grandhood startet med en vision om at skære dyre mellemled fra gennem digitalisering:
 
“Da vi grundlagde Nord, var det for at gøre op med de høje og unødvendige investeringsomkostninger, man finder hos banker og investeringsforeninger. Samtidig var det svært for menigmand at forstå investeringsmarkedet. Vi så, at med en simpel digital platform, kunne vi automatisere mange af de opgaver, der ellers varetages af dyre investeringsrådgivere, og skabe en brugerflade, der gør det nemt for alle at investere.”

“På samme måde har Grandhood gjort det nemt at være pensionskunde, deres digitale tilgang fjerner på lige vis besværet og de dyre rådgivere. Grandhood tænker pension ud af boksen. Deres innovative og digitale pensionsløsning er et godt eksempel på, at pension rent faktisk kan gøres nemt, hurtigt og enkelt.”

Se vores produkter→
Grandhood_Kunde_Nordinvestment_Pension
Grandhood_Kunde_Nord_Investment_Pension

Mindre administration

Tid er en mangelvare i det moderne arbejdsliv, derfor var det også et krav for Anders Hartmann, at den pensionsudbyder han ville gå med kunne tilbyde en løsning uden for meget administration:

“For os var det en fordel, at vores medarbejdere selv kunne opsætte deres pension i Grandhoods app. Det gav dem mulighed for at gøre det, når det passede dem. På den måde kunne vi både tage ansvar for vores medarbejdere og få vores ønske om mindre administration opfyldt.”

Book en snak