← Tilbage til blog oversigt

Vi er i TechSavvy

TechSavvy har også valgt at bringe historien om hvordan vi ønsker at udfordre den nuværende pensionsmarked med overskriften 'Dansk FinTech vil udfordre etablerede pensionskasser'.

Du kan læse hele artiklen lige her.

96% af alle danskere synes, at pension er komplekst og uhåndgribeligt. Det er svært at finde uvildige råd og vejledning og de fleste danskere tager derfor ukritisk til takke med en mere eller mindre tilfældig pensionsordning og håber den er ”god nok”. Desværre er virkeligheden dog en ganske anden for mere end hver anden dansker. Ifølge Danmarks statistik sparer kun 44% nok op, og hele 33% af alle danskere opsparer mindre end 5% af deres årsløn.

”Mange pensionskunder er blevet svigtet i forhold til at modtage den rådgivning de fortjener. Grandhood er sat i verden for at sikre, at pensionsopsparerne får skræddersyet rådgivning til en brøkdel af prisen og dermed har bedre chancer for at opnå den Grandhood, som de drømmer om nu- og i pensionisttilværelsen", sådan lyder det fra de 3 medstiftere af Grandhood.

← Tilbage til blog oversigt

“Kvinders pensionsformue er mindre end mænds. Det gap vil vi gøre vores for at lukke.”

Mie Ejdrup

Co-Founder & CCO

Finematter logo I hvid i .webp format Finematter er kunde hos Grandhood
Læs historie  →

Gratis e-bog

Bogen du ville ønske, du havde læst noget før.

Forsiden på Grandhoods e-bog med de syv mest oversete fordele ved firmapension 2023

Firmapension kan være svært, men det behøver det ikke være. Derimod er det faktisk ret fedt. Det har vi skrevet en e-bog om.

Læs den, og bliv klædt på til at vælge firmapension.

Download gratis e-bog
Forsiden på Grandhoods e-bog med de syv mest oversete fordele ved firmapension 2024