Medarbejder hos designbureauet TwentyTen fotografet på deres kontor på Østerbro i portræt af TwentyTen som Grandhood kunde.Medarbejder hos designbureauet TwentyTen fotografet på deres kontor på Østerbro i portræt af TwentyTen som Grandhood kunde.

Rasmus Mathias Holm, Creative Director hos Twentyten, valgte Grandhood for at få en pension, der tager brugerrejsen seriøst.

Grandhood x Lunar

Du har allerede en digital bank, og nu kan du få en digital pension. For hvad Lunar er inden for bankverdenen, er Grandhood inden for pension.

Vi har taget den gamle kedelige pension, du kender, og gjort den digital, lækker og brugervenlig. For bare fordi du først skal bruge din pension, den dag du bliver gammel, behøver oplevelsen af pension ikke være gammeldags.

Det er pension uden så meget bøvl, og for dig der ikke gider agere sekretariat samtidig med, at du passer dit arbejde og din virksomhed. Præcis som du kender det fra Lunar.

Hvad er Grandhood?

Du har sikkert allerede regnet ud, at Grandhood er firmapension. Men vi er ikke pension, som du kender det. For det må godt være fedt at have pension.

Hos Grandhood har vi skabt en pensionsløsning til måden, du driver virksomhed på i dag. Det betyder, at alt er digitalt, så du slipper for lange dyre møder. I stedet får du og dine medarbejdere rådgivning direkte i vores app, så I kan oprette pension, hvor I vil, og når I vil.

For vi har taget de spørgsmål, du normalt ville blive stillet af en pensionsrådgiver, og lagt dem ind i vores app. Dine svar på disse spørgsmål danner grundlag for den personlige anbefaling, vi giver dig for din opsparing og dine forsikringer - nøjagtigt som sad du ansigt til ansigt med en pensionsrådgiver. Bare nemmere.

Kan jeg komme i gang? Nu?

Ja. Og du kan være færdig om tre minutter. For det er så lang tid det tager at tilmelde din virksomhed hos Grandhood. Var der nogen, der sagde nemt?

Hvis du gerne vil høre mere om Grandhood og aftalen, kan du book et kort uforpligtende digitalt møde, hvor vi tager dig gennem alt det, du behøver at vide.

Kom i gang
Mie, co-founder af Finematter forografet på Finematters kontor i portræt af hende som Grandhood kunde

Mie Ejdrup, Co-Founder & CCO, Finematter

Gratis e-bog

Ikke helt klar til gå i gang endnu?

Forsiden på Grandhoods e-bog med de syv mest oversete fordele ved firmapension 2023

Fair game. Måske synes du, firmapension er svært at forstå. Det forstår vi godt. Derfor har vi gjort det let at forstå. Vi har skrevet en e-bog om fordelene ved firmapension. Og det er til at forstå. Læs den, og bliv klædt på til at vælge firmapension.
Læs den, og bliv klædt på til at vælge firmapension.

Download gratis e-bog
Forsiden på Grandhoods e-bog med de syv mest oversete fordele ved firmapension 2023