“Jeg vil sikre mine medarbejdere økonomisk nu - og i fremtiden”

For den 29-årige iværksætter Frederik Smedegaard Dannevang, stifter og direktør hos fintechvirksomheden Pensure, lå det i kortene fra start, at så snart økonomien i virksomheden tillod det, skulle alle medarbejdere have pension.

“Jeg vil rigtig gerne tage ansvar for mine medarbejdere. Det handler både om at skabe et meningsfuldt arbejdsliv for dem, men i særdeleshed også om at sikre dem økonomisk både i dag og i fremtiden.”  

Frederik Smedegaard Dannevang skriver sig hermed ind i statistikken af unge iværksættere, der har valgt at lade gode medarbejdervilkår stå allerøverst på prioriteringslisten, hvilket vi i Grandhood oplever som en stigende tendens. Vi får flere og flere virksomhedsejere ombord mellem 25-35 år år for hvem, det er en selvfølgelighed, at deres medarbejdere skal have pension.
Mere om Grandhood  →

Forsikringer der giver tryghed

Hos Pensure, der i dag tæller 10 medarbejdere, var valget om pension også et spørgsmål om at kunne tilbyde medarbejderne en lang række forsikringer til fordelagtige priser, som skaber tryghed i hverdagen:  

“Jeg synes, det er fantastisk, at vi som virksomhed kan gå sammen og tilbyde medarbejderne en lang række forsikringer, som ville være dyre og besværlige at få adgang til som enkeltperson. Derudover synes jeg, det er dejligt at kunne tage en ekstra bekymring væk fra mine ansatte, ved at tilbyde dem økonomisk hjælp og assistance, hvis de skulle blive ramt af uheld.”  

Medarbejdernes helbred er det allervigtigste for Frederik Smedegaard Dannevang, men han udtrykker også, at det giver virksomheden tryghed at vide, at hvis en medarbejder bliver langtidssygemeldt, så er der med forsikringerne hjælp at hente.

Læs mere om forsikringer →
Grandhood_Pension_Kunde_Pensure
Frederik Dannevang, der er co-founder hos Pensure fotograferet i en del af et kundeportræt hos Grandhood

Forsikringer der forebygger

Ligeledes glæder Frederik Smedegaard Dannevang sig over, at de med deres pensionsordning tilbyder sundhedsforsikring, der kan være med til forebygge de ansattes skavanker, inden det udvikler sig til mere alvorlige gener.  “Det er fedt at tænke på, at så snart de ansatte mærker den mindste gene i kroppen, så kan de booke en tid hos en fys og få hjælp til det, der knager,” lyder det afsluttende fra Frederik Smedegaard Dannevang.

Book en snak