← Tilbage til blog oversigt

Pension i en app: Dit nemme værktøj til at holde styr på din pension

At have styr på sin pension er vigtigt. Men det kan ofte føles overvældende og tidskrævende at holde styr på alle papirer og informationer. Med vores app kan du dog nemt og hurtigt administrere din pension og holde styr på din opsparing, uanset tid og sted.

Med din pension i en app får du et fantastisk værktøj, du kan have med dig på mobilen, da det giver dig mulighed for at se og planlægge din pension, når du har brug for det. Du kan få adgang til alle dine pensionsoplysninger, se dine indbetalinger, investeringer og afkast, og endda justere din opsparing efter behov.

En af de mange fordele ved at bruge Grandhood pensionsapp er, at det giver dig mulighed for at holde øje med din opsparing og justere dine investeringer, når det er nødvendigt. Du kan f.eks. nemt og hurtigt ændre din investeringsprofil, hvis du ønsker at øge eller reducere risikoen eller afkastspotentialet i din portefølje.

Du kan også bruge vores pensionsapp som et værktøj til at planlægge din pension og forstå, hvor meget du skal spare op for at opnå din ønskede livsstil og levestandard efter pensionen. Med pensionsappen kan du se, hvor meget du kan forvente at modtage i pension, og justere din opsparing efter behov for at sikre, at du har råd til den livsstil, du ønsker.

Alt i alt er Grandhoods app en god måde at holde styr på din pension og sikre, at du opnår den ønskede livsstil og levestandard efter pensionen. Med Grandhoods app til pension kan du nemt og hurtigt administrere din pension, justere din opsparing, og planlægge din pension fra din telefon.

← Tilbage til blog oversigt

Gratis e-bog

Bogen du ville ønske, du havde læst noget før.

Firmapension kan være svært, men det behøver det ikke være. Derimod er det faktisk ret fedt. Det har vi skrevet en e-bog om.

Læs den, og bliv klædt på til at vælge firmapension.

Download e-bog

Kontakt os

Har du brug for personlig hjælp eller rådgivning, står vi altid klar.

Telefon

+45 71 74 74 77

Vi er i gennemsnit 12 sekunder om at svare på telefonen. Så du ringer bare.

Chat

Sig hej til Granny

Du har svar 5 minutter efter, der tikker en besked ind i chatten hos os. Så du skriver bare.

Mail

hello@grandhood.dk

Med en gennemsnitlig svartid på 1,5 time, skal du være rap ved tasterne. Så du mailer bare.