← Tilbage til blog oversigt

Pension i en app: Dit nemme værktøj til at holde styr på din pension

At have styr på sin pension er vigtigt. Men det kan ofte føles overvældende og tidskrævende at holde styr på alle papirer og informationer. Med vores app kan du dog nemt og hurtigt administrere din pension og holde styr på din opsparing, uanset tid og sted.

Med din pension i en app får du et fantastisk værktøj, du kan have med dig på mobilen, da det giver dig mulighed for at se og planlægge din pension, når du har brug for det. Du kan få adgang til alle dine pensionsoplysninger, se dine indbetalinger, investeringer og afkast, og endda justere din opsparing efter behov.

En af de mange fordele ved at bruge Grandhood pensionsapp er, at det giver dig mulighed for at holde øje med din opsparing og justere dine investeringer, når det er nødvendigt. Du kan f.eks. nemt og hurtigt ændre din investeringsprofil, hvis du ønsker at øge eller reducere risikoen eller afkastspotentialet i din portefølje.

Du kan også bruge vores pensionsapp som et værktøj til at planlægge din pension og forstå, hvor meget du skal spare op for at opnå din ønskede livsstil og levestandard efter pensionen. Med pensionsappen kan du se, hvor meget du kan forvente at modtage i pension, og justere din opsparing efter behov for at sikre, at du har råd til den livsstil, du ønsker.

Alt i alt er Grandhoods app en god måde at holde styr på din pension og sikre, at du opnår den ønskede livsstil og levestandard efter pensionen. Med Grandhoods app til pension kan du nemt og hurtigt administrere din pension, justere din opsparing, og planlægge din pension fra din telefon.

← Tilbage til blog oversigt

“Kvinders pensionsformue er mindre end mænds. Det gap vil vi gøre vores for at lukke.”

Mie Ejdrup

Co-Founder & CCO

Finematter logo I hvid i .webp format Finematter er kunde hos Grandhood
Læs historie  →

Gratis e-bog

Bogen du ville ønske, du havde læst noget før.

Forsiden på Grandhoods e-bog med de syv mest oversete fordele ved firmapension 2023

Firmapension kan være svært, men det behøver det ikke være. Derimod er det faktisk ret fedt. Det har vi skrevet en e-bog om.

Læs den, og bliv klædt på til at vælge firmapension.

Download gratis e-bog
Forsiden på Grandhoods e-bog med de syv mest oversete fordele ved firmapension 2024