4 grunde til at du skal tilbyde dine medarbejdere en pensionsordning i 2020

Der findes rigtig mange gode grunde til at tilbyde en pensionsordning til dine medarbejdere, uanset om den skal være obligatorisk eller frivillig, om virksomheden skal indbetale noget af medarbejderens pensionsbidrag eller om det skal være helt op til medarbejderen selv.

Jeg vil nedenfor give dig 4 gode grunde til at tilbyde en pensionsordning til dine medarbejdere i 2020.

Medarbejderglæde

Medarbejderglæde - det er egentligt meget simpelt… Hvis du viser engagement i dine medarbejdere, uanset om det er at tilbyde dem en pensionsordning eller noget andet, så vil medarbejderne højst sandsynligt føle sig værdsat og glade, og glade medarbejdere er oftest gode medarbejdere. Ved at tilbyde dine medarbejdere en pensionsordning viser du dem, at du gerne vil være med til at sikre dig, at de også har noget at leve af når de har trukket sig tilbage fra arbejdsmarkedet.

Obligatorisk vs. frivillig firmapensionsordning

En pensionsordning behøver ikke være obligatorisk for alle. Den kan faktisk godt være frivillig, hvilket vil sige, at du stiller muligheden for at spare op til pension til rådighed, og de medarbejdere, som ønsker en pensionsordning har så muligheden for at få en. Hos Grandhood tilbyder vi en frivillig firmapensionsordning, da vi mener at det kun er fair - både for arbejdsgiveren og medarbejderen. I frivillige pensionsordninger er arbejdsgiver ikke tvunget til at indbetale til medarbejdernes pensionsordninger. Det betyder, at de medarbejdere som ønsker at spare op til deres pension, selv bestemmer hvor meget der skal indbetales. Det eneste arbejdsgiveren eller den løn ansvarlige skal gøre er at sætte indbetalingen til pension op i lønsystemet.

Medarbejdergode

En pensionsordning er en medarbejdergode, som kan være med til at gøre en forskel når det kommer til rekruttering og fastholdelse af talent i virksomheden.

Højere loft for ratepension

Loftet for hvor meget man må indbetale til ratepensionen er i år steget til 62.173 DKK (inkl AMB), hvis man altså indbetaler via en arbejdsgiver, hvilket jo er en fantastisk skattefordel, som dine medarbejdere med fordel bør få muligheden for at udnytte.

Fik du ikke svar på dine spørgsmål?

Vi hjælper dig gerne videre med at komme igang. Du kan booke en gratis 30 minutters online demo af Grandhood, hvordan man bliver kunde og få besvaret eventuelle spørgsmål fra en af vores eksperter.

Book en demo