← Tilbage til blog oversigt

Grandhood og Danløn i nyt partnerskab Opsæt firmapension via Danløn

Grandhood og Danløn i nyt partnerskab: Opsæt firmapension via Danløn

Hos Grandhood tror vi på at partnerskaber kan bane vejen for bedre brugeroplevelser for små- og mellemstore virksomheder og deres ansatte og derfor har vi netop integreret med Danløn, hvilket du kan blive klogere på her.

Danløn er Danmarks største lønsystem for små- og mellemstore virksomheder som siden 2001 har hjulpet utallige virksomheder med at administrere deres løn. I dag bruger mere end 70.000 virksomheder deres online lønsystem til at udbetale løn til deres medarbejdere.

Grandhood + Danløn

Vores partnerskab med Danløn betyder indledningsvist, at du nemt kan sætte din Grandhood pensionsopsparing op via Danløn, således at de månedlige indbetalinger automatisk overføres til os. Men det stopper selvfølgelig ikke her. Vi arbejder i øjeblikket på at udbygge vores integration med Danløn, og vi håber derfor på snart at kunne levere flere værdiskabende funktioner til både virksomheden og medarbejderne.

Vi glæder os til at kunne introducere endnu flere partnerskaber i løbet af 2019, hvor vi har et klart mål om at små- og mellemstore virksomheder meget nemmere kan få en anstændig og attraktiv firmapension.

Danløn – Nemt, sikkert og billigt lønsystem

Med Danløn får du et brugervenligt lønsystem, der gør dit arbejde med løn nemt og overskueligt. Du opretter dig på et øjeblik, og så er du i gang. Du betaler kun pr. lønseddel, og der er ingen skjulte gebyrer eller andre omkostninger. Du har det fulde overblik hele vejen, og du kan kontrollere alt, inden du godkender – uanset om du udbetaler fast løn eller timeløn. Holder du også styr på HR-opgaver, kan du med Danløn HR klare løn- og HR-administration i én arbejdsgang.

Læs mere og opret en gratis konto her - https://www.danlon.dk/

← Tilbage til blog oversigt

Gratis e-bog

Bogen du ville ønske, du havde læst noget før.

Firmapension kan være svært, men det behøver det ikke være. Derimod er det faktisk ret fedt. Det har vi skrevet en e-bog om.

Læs den, og bliv klædt på til at vælge firmapension.

Download e-bog

Kontakt os

Har du brug for personlig hjælp eller rådgivning, står vi altid klar.

Telefon

+45 71 74 74 77

Vi er i gennemsnit 12 sekunder om at svare på telefonen. Så du ringer bare.

Chat

Sig hej til Granny

Du har svar 5 minutter efter, der tikker en besked ind i chatten hos os. Så du skriver bare.

Mail

hello@grandhood.dk

Med en gennemsnitlig svartid på 1,5 time, skal du være rap ved tasterne. Så du mailer bare.