← Tilbage til blog oversigt

4 gode grunde til at du som medarbejder skal takke ja til en pensionsordning

Hvad gør du så som medarbejder i et firma, når du bliver tilbudt en pensionsordning? Du takker selvfølgelig ja tak, og nu skal jeg fortælle dig 4 gode grunde til hvorfor du skal sige ja tak.

Folkepension rækker ikke langt

Det er de færreste der kan leve udelukkende af den offentlige folkepension og dennes tillæg når vi går på pension, derfor er vi tvunget til at spare op til vores alderdom enten i frie midler eller via en pensionsordning. Og fordelen ved at spare op via en pensionsopsparing via din arbejdsgiver er, at Skat ser bort fra dine indbetalinger i din personlige indkomst, og det betyder for dig, at du ikke skal betale skat af de penge som du indbetaler til en pensionsordning. Du skal først betale skat når du får pengene på din pensionsordning udbetalt.

Større afkast

Langt de fleste pensionsordninger er investeret i værdipapirer for at optimere afkastet over hele opsparingsperioden, især i dag, hvor man næsten ingen rente får hverken i bankerne eller i pensionsselskaberne. På en pensionsordning betaler man kun 15,3% i pensionsafkast skat af sit årlige positive afkast, hvorimod man betaler mindst 27% i skat af sit afkast hvis man investerer sine frie midler.

Lave omkostninger gør en verden til forskel

Det er en medarbejder gode. Det er oftest billigere rent omkostningsmæssigt for dig som medarbejder at være en del af en firmapensionsordning end hvis du har en privat pensionsordning. Og omkostninger er vigtige at holde øje med når man taler pension, for tænk på, at hver en krone du betaler i omkostninger, er en krone som ikke kommer ud i markedet og arbejde for dig, og som du så ikke får udbetalt når du går på pension. Du kan lige her læse mere om, hvor meget du betaler i omkostninger hos os.

Hvem vil ikke gerne have en lønstigning?

Hvis din arbejdsgiver tilmed tilbyder at betale noget af dine indbetalinger hver måned, og du ikke ønsker at være med i pensionsordningen, så siger du jo rent faktisk nej tak til en lønstigning.

Hvis du gerne vil vide mere om fordelene ved at spare op via en pensionsordning gennem dit arbejde eller blot har spørgsmål til pension eller vores løsning, så giv os et ring på +45 71 74 74 77 - så sidder en af fra vores team klar til at hjælpe dig.

← Tilbage til blog oversigt

Gratis e-bog

Bogen du ville ønske, du havde læst noget før.

Firmapension kan være svært, men det behøver det ikke være. Derimod er det faktisk ret fedt. Det har vi skrevet en e-bog om.

Læs den, og bliv klædt på til at vælge firmapension.

Download e-bog

Kontakt os

Har du brug for personlig hjælp eller rådgivning, står vi altid klar.

Telefon

+45 71 74 74 77

Vi er i gennemsnit 12 sekunder om at svare på telefonen. Så du ringer bare.

Chat

Sig hej til Granny

Du har svar 5 minutter efter, der tikker en besked ind i chatten hos os. Så du skriver bare.

Mail

hello@grandhood.dk

Med en gennemsnitlig svartid på 1,5 time, skal du være rap ved tasterne. Så du mailer bare.