Vores partnerskaber

Danløn - online lønsystem

Danløn er Danmarks største lønsystem for små- og mellemstore virksomheder, som siden 2001 har hjulpet utallige virksomheder med at administrere deres løn. I dag bruger mere end 45.000 virksomheder deres online lønsystem til at udbetale løn til deres medarbejdere. Vores partnerskab med Danløn betyder, at du nemt kan sætte din Grandhood pensionsopsparing op via Danløn, således at de månedlige indbetalinger automatisk overføres til os. Men det stopper selvfølgelig ikke her. Vi arbejder i øjeblikket på at udbygge vores integration med Danløn, og vi håber derfor på snart at kunne levere flere værdiskabende funktioner til både virksomheden og medarbejderne.

Læs mere om Danløn

Zenegy - online lønsystem

Zenegy er et moderne og innovativt lønsystem, som vi samarbejder med, med henblik på integration af Grandhood løsningen op imod deres platform for en bedre og simplere kundeoplevelse, når det kommer til at opsætte pension i deres lønsystem.

Læs mere om Zenegy

Forenede gruppeliv

Som Grandhood medlem tilbydes du nogle særdeles konkurrencedygtige priser på udvalgte forsikringer gennem vores partner Forenede Gruppeliv, som er Danmarks største udbyder af gruppelivsforsikring. Helt konkret kan du vælge mellem følgende dækninger: · Invalide sum · Kritisk sygdom (inkl. børn) · Dødsfaldssum

Læs mere om Forenede Gruppeliv

Saxo Bank - global investeringsbank

Saxo Bank er en dansk bank med speciale i online handel, investering og digitale platformsløsninger til andre finansielle institutioner. Saxo Bank har kunder i mere end 120 lande med aktiver under forvaltning på over 16 milliarder USD. Partnerskabet betyder, at Grandhood kan fokusere på din investeringsplan og den digitale kundeoplevelse, mens Saxo Bank står for at opbevare din pensionsopsparing, samt håndtering af køb og salg af de enkelte værdipapirer, som din pensionsopsparing består af.

Læs mere om Saxo Bank

Salary - det lette lønsystem

Salary er et lønsystem, der er sat i verden for at minimere den tid, virksomheder bruger på håndtering af løn. Hidtil har det været besværligt og tidskrævende at håndtere løn, indberetning af skat og afregning af pension

Læs mere om Salary

Har du flere spørgsmål?

Har du flere spørgsmål?

Vi vil meget gerne forklare mere over telefonen, mailen eller chatten!

Vi vil meget gerne forklare mere over telefonen, mailen eller chatten!

Vi er klar til at hjælpe!
+45 71 74 74 77
hello@grandhood.dk