Vores partnerskaber

Senest Opdateret den 22. februar 2019
Foret founders

Danløn - online lønsystem

Danløn er Danmarks største lønsystem for små- og mellemstore virksomheder, som siden 2001 har hjulpet utallige virksomheder med at administrere deres løn. I dag bruger mere end 45.000 virksomheder deres online lønsystem til at udbetale løn til deres medarbejdere. Vores partnerskab med Danløn betyder, at du nemt kan sætte din Grandhood pensionsopsparing op via Danløn, således at de månedlige indbetalinger automatisk overføres til os. Men det stopper selvfølgelig ikke her. Vi arbejder i øjeblikket på at udbygge vores integration med Danløn, og vi håber derfor på snart at kunne levere flere værdiskabende funktioner til både virksomheden og medarbejderne.
Foret founders

Zenegy - online lønsystem

Zenegy er et moderne og innovativt lønsystem, som vi samarbejder med, med henblik på integration af Grandhood løsningen op imod deres platform for en bedre og simplere kundeoplevelse, når det kommer til at opsætte pension i deres lønsystem.
Foret founders

Forenede gruppeliv

Som Grandhood medlem tilbydes du nogle særdeles konkurrencedygtige priser på udvalgte forsikringer gennem vores partner Forenede Gruppeliv, som er Danmarks største udbyder af gruppelivsforsikring. Helt konkret kan du vælge mellem følgende dækninger: · Invalide sum · Kritisk sygdom (inkl. børn) · Dødsfaldssum

Har du flere spørgsmål?

Vi vil meget gerne forklare mere over telefonen, mailen eller chatten!

Book et møde
Vi er klar til at hjælpe!