Et nyt og bedre Grandhood er i støbeskeen

Som du muligvis har læst i den mail, vi har sendt til dig eller som du kan have læst i medierne, så har Grandhood indgået et nyt partnerskab med et af Danmark’s største kundeejede og kommercielle pensionsselskaber, Velliv. Her på siden kan du læse om, hvorfor og hvilke fordele det vil have for dig som kunde.

Du skal intet foretage dig på nuværende tidspunkt og vi holder dig naturligvis opdateret og informeret om vores partnerskab med Velliv.

Samme fleksibilitet, frivillighed og lave priser, men vi har lyttet til jeres ønsker

Saml alle dine klatpensioner hos os

Med Grandhood 2.0 vil du have mulighed for at samle alle dine gamle klatpensioner hos os, så du kan nyde godt af overskueligheden ved at have dine pensioner ét sted og dermed potentielt minimere dine udgifter.

Bedre og billigere forsikringer

I vores nye samarbejde med Velliv kan du glæde dig til at opleve samme store fleksibilitet, men nye konkurrencedygtige forsikringsprodukter, som følger personen og ikke firmaet som personen er ansat hos.

Ingen loft for, hvor meget du vil spare op

I og med at vi med dette partnerskab kommer til at kunne levere en livrente, så betyder det for dig at du kan spare alt det op du vil. Der vil altså ikke længere være noget loft for din opsparing.

Du vil være i de bedste hænder

Vores partnerskab med et af Danmark’s største kundeejede og kommercielle pensionsselskaber, Velliv, betyder at du som kunde vil få langt flere muligheder og fordele, men til samme lave priser, fleksibilitet og frivillighed.
Outline graphic depicting hand nurturing a heart

Få svar på dine spørgsmål om vores partnerskab med Velliv

Har du flere spørgsmål?

Vi vil meget gerne forklare mere over telefonen, mailen eller chatten!

Book et møde
Vi er klar til at hjælpe!