“Det er vigtigt for vores medarbejdere, at de kan sikre sig rent økonomisk, men i lige så høj grad - hvis ikke højere - den mentale og fysiske tryghed i, at de har mulighed for at komme til lægen eller få en kompensation, hvis uheldet er ude.”

Sandra Rasmussen

Office Manager / People & Culture

Åben logo i PNG format Åben er kunde hos Grandhood
Læs historie  →

Få adgang til kiropraktor mm.

Det er ikke alle, der ved det, men en stor del af en firmapensionsaftale er ekstraordinært billige forsikringer med særligt gode vilkår.

Det er nogle bestemte forsikringer, der kan tegnes gennem en firmapension. De har alle sammen det til fælles, at de hjælper, når du og dine kollegaer har problemer med helbredet i større eller mindre grad.

Når du tegner en firmapension, har du og dine medarbejdere eksempelvis mulighed for at tilvælge en sundhedsforsikring. Med en sundhedsforsikring får I en ekstra tryghed i hverdagen, hvis I skulle komme til skade. Brækker en medarbejder eksempelvis benet til fodbold, kan de med en sundhedsforsikring få udbetalt udgifter til behandling og genoptræning, og derved komme hurtigere gennem deres sygdomsforløb. Forsikringendækker både behandling på privathospital og hos fysioterapeut.

Både du og dine medarbejdere kan også vælge en tab af erhvervsevneforsikring. Denne vil hjælpe jer, hvis enten du eller dine medarbejdereskulle blive langtidssygemeldt med stress eller anden alvorlig sygdom.

Forsikringen dækker ens løn, enten til man er frisk igen, eller til man går påpension. Stiller du muligheden til rådighed, har du som arbejdsgiver gjort dit for at hjælpe eventuelt syge medarbejdere bedst muligt videre.

De forsikringer der er med i firmapensionsaftaler kan også tegnes privat. Der koster de dog typisk 2-4 gange så meget. De typiske forsikringer i firmapension er livsforsikring, tab af erhvervsevne, sundhedsforsikring og visse kritiske sygdomme forsikring.

Man kan sagtens blive forsikringskunde, selvom man har haft en helbredshistorik - her vil vores partner Velliv typisk vurdere risikoen og sammen med medarbejderen drøfte pris og dækning.

Læs mere om vores forsikringer →

Læs også andre oversete fordele ved firmapension.

Spring køen over.

FORDEL 1.

Spring køen over

Få adgang til kiropraktor og privathospital som en del af firmapension.

Læs mere

FORDEL 2.

Scor kassen

Gør dig selv og dine medarbejere ti millionærer.

Læs mere

FORDEL 3.

Spar tid

Få firmapension på 5 minutter.

Læs mere

FORDEL 4.

Spar penge

Det behøver ikke koste en formue, at tjene en formue

Læs mere

FORDEL 5.

Betal mindre i skat

Slip for gebyrer på klatpensionerne og få det hele samlet med et enkelt klik.

Læs mere

FORDEL 6.

Undgå eksta gebyrer

Slip for gebyrer på klatpensionerne og få det hele samlet med et enkelt klik.

Læs mere

FORDEL 7.

Ha' pensionen i lommen

Få det fulde overblik over din pensionsformue uden bøvl.

Læs mere

+100 års erfaring i ryggen

Vi har bygget morgendagens pensionsløsning med Velliv i ryggen. Velliv er Danmarks tredjestørste pensionsselskab og 100% kundeejet.


Når du har pension hos Grandhood, har du pension hos Velliv.

Pensionselskabet Vellivs logo i grå i .svg format