“Grandhood tænker pension ud af boksen. Deres innovative og digitale pensionsløsning er et godt eksempel på, at pension rent faktisk kan gøres nemt, hurtigt og enkelt.”

Anders Hartmann

CEO & Founder

Nord Investments logo I hvid i .webp format Nord Investements er kunde hos Grandhood
Læs historie  →

Det tager ingen tid at få pension

Som virksomhedsejer er tid en mangelvare, og mange vil hellere beskæftige sig med den del af forretningen de virkelig brænder for frem for administration. Derfor er det ikke overraskende, at mange simpelthen fravælger firmapension af frygt for tiden, de kommer til at bruge på oprettelse og administration. Heldigvis behøver det hverken være tidskrævende eller bøvlet.

Tidsaspektet må og bør ikke stå i vejen for, at du som arbejdsgiver får taget stilling til pension. Pension er blandt de vigtigste økonomiske beslutninger i dit liv. Uanset om du lever til du er 75 eller 100 år, skal du delvist finansiere dig selv i mange år uden indtægt fra arbejdsmarkedet. Godt nok vil du og dine ansatte have folkepensionen at se frem til, der er et vigtigt bidrag til pensionstilværelsen, men for mange vil den næppe være nok, hvis I ønsker at opretholde den levestandard, I har i dag.

I Grandhood har vi sat himmel og jord i bevægelse for at eliminere udfordringen omkring tid, så I kan placere fokus andetsteds. Vi har gjort ALT digitalt, så du og dine medarbejdere er klar med jeres nye firmapensionsordning i en app på telefonen på bare 5 minutter. Når først du har besluttet, I skal have firmapension, kan i komme i gang med det samme, og I kan tilmelde jer hvor og når som helst. Skulle I få brug for hjælp undervejs, tilbyder vi bl.a. personlig rådgivning og et webinar.

Se vores digitale app

Læs også andre oversete fordele ved firmapension.

Spring køen over.

FORDEL 1.

Spring køen over

Få adgang til kiropraktor og privathospital som en del af firmapension.

Læs mere

FORDEL 2.

Scor kassen

Gør dig selv og dine medarbejere ti millionærer.

Læs mere

FORDEL 3.

Spar tid

Få firmapension på 5 minutter.

Læs mere

FORDEL 4.

Spar penge

Det behøver ikke koste en formue, at tjene en formue

Læs mere

FORDEL 5.

Betal mindre i skat

Slip for gebyrer på klatpensionerne og få det hele samlet med et enkelt klik.

Læs mere

FORDEL 6.

Undgå eksta gebyrer

Slip for gebyrer på klatpensionerne og få det hele samlet med et enkelt klik.

Læs mere

FORDEL 7.

Ha' pensionen i lommen

Få det fulde overblik over din pensionsformue uden bøvl.

Læs mere

+100 års erfaring i ryggen

Vi har bygget morgendagens pensionsløsning med Velliv i ryggen. Velliv er Danmarks tredjestørste pensionsselskab og 100% kundeejet.


Når du har pension hos Grandhood, har du pension hos Velliv.

Pensionselskabet Vellivs logo i grå i .svg format