👋VIDEO: Sådan virker Grandhood appen og dashboardet

👋Hej! Victor fra Grandhood her!

Jeg ved godt, at en demovideo af Grandhoods dashboard og app måske ikke er et streamingmæssigt højdepunkt på din uge, men jeg synes nu alligevel, at du skulle tjekke det ud nedenunder, så du kan se hvad der venter dig på den anden side af tilmeldingsknappen. Og ja, du må gerne lave popcorn 🍿

Mange af jer har nemlig med god grund efterspurgt at se, hvad Grandhood løsningen består af, inden I nødvendigvis tilmelder jer. Derfor har jeg lavet disse 2 videoer på under 3 minutter til dig, så du kan se og høre mere om de features og muligheder der er i vores dashboard og app. Her kan du også blive klogere på, hvordan vores firmapension er anderledes fra andre firmapensionsløsninger derude.

Få et indblik i Grandhood dashboardet, som er henvendt dig der tilmelder virksomheden og administrerer pension 👇


Få et indblik i Grandhood appen og se, hvordan vi har gjort det sjovere at spare op og følge med i ens pensionsopsparing 👇


Giv os endelig et kald eller skriv til os, hvis du har nogle spørgsmål eller hvis vi kan hjælpe med noget. Vi er altid til at træffe på 71 74 74 77 eller hello@grandhood.dk.

Fik du ikke svar på dine spørgsmål?

Vi hjælper dig gerne videre med at komme igang. Du kan booke en gratis 30 minutters online demo af Grandhood, hvordan man bliver kunde og få besvaret eventuelle spørgsmål fra en af vores eksperter.

Book en demo