Grandhood og Tryg i nyt partnerskab: Tilvælg sundhedsforsikring

Ifølge Finansministeriet er der i dag 750.000 danskere som står uden pensionsopsparing eller kun i meget begrænset omfang har sparet op. Heraf udgør 300.000 medarbejdere i mindre virksomheder. Hvis vi dykker yderligere ned i denne problematik, så er det næsten halvdelen af selvstændige i Danmark, der slet ikke sparer op til pension. Dette er et enormt samfundsmæssigt problem, som kan medføre en skævvridning af samfundet, når denne gruppe når pensionsalderen. Mange af disse har derfor heller ikke adgang til en fair sundhedsforsikring.

Dette betyder, at en stor gruppe danskere kan forvente en potentiel utryg og økonomisk usikker alderdom med store konsekvenser. Denne udfordring forsøger vi - understøttet af Trygs sundhedsforsikringer - at løse gennem nogle løsninger tilpasset medarbejdere i små og mellemstore virksomheder. Vores løsning er dels billigere for den lille og mellemstore virksomhed samtidig med, at tilbuddene er mere fleksible og gennemskuelige end de løsninger, vi ser på markedet.

Sundhedsforsikring via Tryg

Som kunde hos Grandhood har man nu mulighed for at tilvælge en attraktiv virksomhedsbetalt sundshedforsikring via Tryg. Tryg er det største skadeforsikringsselskab i Danmark og det næststørste i Norden. De tilbyder forsikringer til private kunder og virksomheder i Danmark, Norge og Sverige. Hver fjerde dansker er forsikret gennem Tryg, og deres kunder er blandt de mest tilfredse.

Hvis man som kunde hos Grandhood ønsker en sundhedsforsikring via Tryg, så er prisen for medarbejdere under 45 år på 1.840 kr. om året og for medarbejdere over 45 år er prisen 2.350 kr. om året. Du kan læse mere om sundhedsforsikringen her.

Unbundling af forsikring og pensionsopsparing

Historisk set har danske pensionsselskaber fortrinsvist leveret obligatoriske firmaordninger, hvor opsparingen har været bundlet sammen med en række forsikringer, som den enkelte slutbruger typisk har lille eller slet ingen indflydelse på. Ønsker man en frivillig firmapension, hvor opsparing og forsikringer er unbundlet, så kan det hurtigt blive en meget dyr fornøjelse, hvis det overhovedet er en mulighed.

Det vil vi hos Grandhood gøre op med. Vi tilbyder en frivillig pensionsopsparing, hvor sundhedsforsikring via Tryg kan tilvælges. Det har den fordel for medarbejderen, at Grandhood fokuserer på det, vi er bedst til, nemlig kapitalforvaltningen og Tryg fokuserer på det de er bedst til, nemlig forsikringer.

Adm. direktør og medstifter i Grandhood Jon Lieberkind udtaler:

“Dette samarbejde med Tryg er et klart signal om, at man gennem partnerskaber kan opnå værdifulde synergieffekter som kommer alle parter til gode. Det er et signal om, at der for alvor begynder at blive sat fokus på den massive restgruppe af ansatte i mindre virksomheder landet over, som ikke har adgang til en pensionsopsparing eller friheden til at tilvælge en fair sundhedsforsikring. Noget vi i Grandhood har kæmpet for fra dag ét, og dette samarbejde er et udtryk for, at vi er på rette vej”.

Læs også vores 10 must reads om Grandhood for arbejdsgiveren og 10 must reads om Grandhood for medarbejderen

Fik du ikke svar på dine spørgsmål?

Vi hjælper dig gerne videre med at komme igang. Du kan booke en gratis 30 minutters online demo af Grandhood, hvordan man bliver kunde og få besvaret eventuelle spørgsmål fra en af vores eksperter.

Book en demo