Pas på dig selv og din familie

I forlængelse af at have en firmapensionsordning kan du typisk også forvente at få tilbudt en samlet pakke med tilhørende gruppelivsforsikringer eller lignende og det giver rigtig god mening. Pension og forsikringer har nemlig gået hånd i hånd så længe vi kan huske. Desværre er det dog oftest sådan, at forsikringspakkerne er et “tvunget” tilvalg for samtlige medarbejdere i en virksomhed og dermed ikke inviterer til fleksibilitet.

Tilvælg gruppelivsforsikring via Forenede Gruppeliv

Det er muligt at tilvælge en gruppelivsforsikring, som dækker dig og din familie ved tab af erhvervsevne, kritisk sygdom og dødsfald. Tab af erhvervsevne forsikringen kan vælges i form af invalidesum eller invaliderente med løbende udbetaling, hvis du skulle miste din evne til at arbejde helt eller over en periode. Invaliderenten kan give en løbende månedlig udbetaling svarende til 132.400 DKK årligt før skat, hvis du mister din erhvervsevne. Invaliderenten bliver udbetalt så længe du er ude af stand til at arbejde f.eks på grund af sygdom eller ulykke, udbetalingen stopper så snart du er i stand til at arbejde igen.

Du har derfor mulighed for at sikre ikke bare dig selv men også din familie, hvis uheldet er ude.

Gruppelivsforsikringen udbydes af Forenede Gruppeliv og er medarbejderbetalt, så den bestemmer du altså selv om du vil vælge til eller fra.

Generelt har vi hos Grandhood sørget for at så meget som muligt i vores løsning er fleksibelt og frivilligt og det gælder naturligvis også de forsikringer som vi kan tilbyde gennem vores partnere. Det er vigtigt for os, at du står stærkt og er sikret, hvis du bliver syg og vi arbejder hele tiden på at kunne tilbyde en bredere palette af sundheds- og forsikringstilvalg, så du føler dig tryg og i stedet kan fokusere på andre ting.

Fik du ikke svar på dine spørgsmål?

Vi hjælper dig gerne videre med at komme igang. Du kan booke en 5 minutters online demo af Grandhood, hvordan man bliver kunde og få besvaret eventuelle spørgsmål fra en af vores eksperter.

Book en demo