Giv medarbejdere færre økonomiske bekymringer

Du kender det muligvis fra dig selv. De økonomiske bekymringer. Vi har dem alle sammen. Men det varierer meget fra person til person, hvor store disse bekymringer er.

En tidligere undersøgelse fra TrygFonden viste, at problemer med privatøkonomien kan true livskvaliteten i så høj grad, at mere end hver femte dansker ligger søvnløs om natten. Mange danskere bekymrer sig nemlig unødigt over deres økonomi og det skyldes ofte, at de savner et grundlæggende overblik over deres økonomi, og særligt hvordan den udvikler sig fremover.

For mange bekymringer påvirker humøret, livskvaliteten og forholdet til både familie og venner. Også forholdet til kollegaer samt den arbejdsmæssige præstation bliver sat på prøve og som arbejdsgiver er du yderst afhængig af, at dine medarbejdere altid kan præstere deres bedste.

Bekymringer varierer naturligvis alt efter livssituation og de generelle forhold i verden. Tanker som “Hvor længe vil jeg blive ved med at arbejde?” og “Har jeg sparet nok op til at leve det pensionsliv, jeg drømmer om?” opstår i højere grad jo tættere man kommer på sin pensionsalder. Men faktisk er det alt for sent først at tænke på disse ting når man nærmer sig sin pension. Det kan nemlig betyde, at man kommer for sent i gang og derfor slet ikke kan nå at opbygge en tilpas solid opsparing. Omend dine yngre medarbejdere muligvis synes, at pension er irrelevant for deres nuværende livssituation, så kan du faktisk hjælpe dem rigtig godt på vej ved at sætte pension på dagsordenen og samtidig eliminere unødige bekymringer senere i deres liv.

Du kan som arbejdsgiver være med til at give dine medarbejdere færre økonomiske bekymringer

Som arbejdsgiver kan du være med til at sikre, at dine ansatte roligt kan smide bekymringerne om pensionsopsparingen langt væk. Ved at tilbyde dine ansatte en fleksibel firmapension gennem Grandhood kan du bidrage til at holde bekymringerne nede. Det er her vigtigt at notere fordelen i fleksibilitet - som gælder for begge parter. Den enkelte ansattes pensionsbidrag kan justeres fra både din side og din ansattes. Dermed kan pensionsordningen rettes til alt efter aktivitet samt udsving i virksomhedens økonomiske virkelighed.

Yderligere kan et simpelt værktøj, som vores app, give den enkelte medarbejder et hurtigt, nemt og overskueligt overblik over deres pension - både som den ser ud nu, hvordan den udvikler sig over tid samt hvor stor opsparingen forventes at være den dag medarbejderen går på pension.

Det er præcis indsigt, vished og tryghed som dette, som minimerer dine medarbejderes bekymringer og som samtidig holder dem loyale og dedikerede til din virksomhed.

Fik du ikke svar på dine spørgsmål?

Vi hjælper dig gerne videre med at komme igang. Du kan booke en 5 minutters online demo af Grandhood, hvordan man bliver kunde og få besvaret eventuelle spørgsmål fra en af vores eksperter.

Book en demo